PANTI ASUHAN SUMBER KASIH - BRON VAN LIEFDE

Tehuis voor mensen met een verstandelijke en meervoudige handicap SUMBER KASIH - BRON VAN LIEFDE, Jl. Purbaya Raya 44, te Salatiga, Indonesiё.

Panti Asuhan Sumber Kasih, dibawah Yayasan Elisabeth. Jl. Purbaya 44 Karangalit, Kelurahan Dukuh Kecamatan Sidomukti Kota Salatiga.

 

Hulp voor de getroffenen van de uitbarsting  van de vulkaan Merapi
(november 2010)


Laat ons helpen slachtoffers van de Merapi


Wij brengen voedsel, kleding, toiletartikelen en geneesmiddelen.

Onze harten zijn erg verdrietig om meer en meer slachtoffers van de Merapi te zien, en onze harten waren diep ontroerd om hem te helpen. Gebieden die we helpen Selo dorp, waar 15 jaar geleden heb ik er de praktijk sociaal werk, en in de noordelijke gebieden Klaten

Wat wij bieden is nog zeer beperkt, dus als er familieleden en vrienden die naar de humanitaire beweging te ondersteunen, dat kunnen we geld sturen via onze bankrekening

Dank u voor de bijstand aan onze sociale zorg te ondersteunen. Moge God u zegenen altijd met gezondheid en geluk

Joko

Hulp voor de getroffenen van de uitbarsting  van de vulkaan Merapi  #2
(november 2010)

 

11-10-2010

Gisteren met z'n vijven vertrokken om 11.00 uur op de hellingen van de Merapi, zijn wij op zoek naar een slachtoffer van de uitbarsting van de Merapi vulkaan die niet heeft steun ontvangen van de overheid of sociale orgnasasi. We kwamen in het dorp van de geografische Cepoko 17 km achter de Prambanan tempel en 15 km van de top trim,

Langs de weg Salatiga - Yogyakarta heldere hemel boven de berg, alleen zichtbaar wolk van dikke zwarte bekleding.

We hebben veel van het zoeken naar informatie langs de reis, een plek die aandacht gekregen en een heleboel logistieke spullen die we net voorbij is. en tot slot krijgen we een plaats die is echt niet veel van logistieke steun in het kantoor van het dorpshoofd Cepoko biedt plaats aan 350 mensen, in die plaats zijn er 80 kinderen onder de 5 jaar en 48 ouderen van boven de 70 jaar.

Hun situatie is erg verdrietig, ze slapen op de vloer en elk gezin krijgt slechts een deken. in het gebouw is slechts 2 toiletten, de meesten van hen gedurende 5 dagen in het asiel is niet Mand, binnen het gebouw is zeer vochtig en stinkend.

We vermaken met vele andere vrijwilligers, waardoor ze sterke advies voor het leven in het gezicht van de huidige proef. Wij zijn zeer geraakt en we waren erg verdrietig. We zijn dankbaar om hen te helpen, en we zijn ervan bewust dat in dit leven moeten we dankbaar zijn en dankbaar voor de zegen door God gegeven. en wat nog belangrijker moeten we meer bezig en voel het leed van anderen.

Om 09.30 uur in de nacht we zijn net in Salatiga veilig, hoewel de reis langs de regen en sterke wind vergezeld door de bliksem.

Vanmorgen lezen we in de kranten gisteren op Merapi rustig, maar in Bantul, zijn er klala Richter 5,6 aardbeving, de trillingen tot in Semarang. In Semarang ook getroffen door grote overstromingen zo hoog als 2 meter, veel mensen zijn bang, want als tzunami, is niet bekend hoeveel mensen zijn omgekomen.

Ook nieuws over natuurlijke gebeurtenissen die zich voordoen in java nu, ik hoop de volgende keer zal ik in staat om anderen te vertellen over het goede nieuws.
Dank u voor de steun aan mij gegeven hetzij in de vorm van materiële en spirituel. Op zondag zullen we een bezoek en geven steun op de hellingen van de Merapi in Muntilan en Magelang.

Nogmaal bedanken voor jullie steunen, 

Liefs

Joko

Rekening no : 013-005-3262
Naam : Joko Wicaksono
Bank : BCA
Adress Bank : JL. Diponegoro Salatiga
BIC Code : CENAIDJA

email: sumberkasih@ymail.com

Volgende pagina >>