Guesthouse Oase Van Java

Guesthouse Oase van Java Salatiga Indonesie

Ontspannen, Verwennen & Genieten

 

Indonesie, Centraal Java, Salatiga. Op een goed uur rijden vanaf de luchthaven of treinstation van Semarang of Solo vindt U onze prachtige “Oase van Java”, gelegen in de Bergen. Oase van Java ligt in de kleine dessa “ Karang Padang” en staat op een eigen terrein van (3000 m2) met een grote verscheidenheid aan fruitbomen, palmen, tropische planten en een groot zwembad.
U kunt genieten van het mooie uitzicht over de sawa’s, palmen, het Rawa Peningmeer en de bergen met daarin ‘s avonds de vele lichtjes van de stad Ambarawa.

Het zwembad van Oase van Java  - Salatiga

 

In de omgeving zijn vele culturele of toeristische attracties zoals o.a. de tempels: de Borobudur en de Prambanan, Yogjakarta, Treinmuseum in Ambarawa, vulkaan de Merapi, koffieplantage de Banaran, Koperdorp Cepogo, Pagode, de oude stad Semarang enz. Oase van Java beschikt over 5 ruim opgezette kamers verdeeld over drie gebouwen, alle met eigen badkamer, eigen terras met een prachtig uitzicht, televisie, en een zitje. De kamers zijn geschikt voor 1 tot 4 personen.
U kunt natuurlijk ook het hele huis huren voor 14 personen

Interieur  Oase van Java  - Salatiga

Uw verblijf is inclusief pickup-service van de luchthaven van Semarang, Solo of Yogjakarta, bedlinnen, badlakens, ontbijt, water, koffie of thee gedurende de dag en internetten< Meer foto's (2011) >

Vol pension is mogelijk. Massage of schoonheidsbehandeling op aanvraag. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen en voor de liefhebbers zijn er twee fietsen beschikbaar. Ook kunt U op een scooter langs de sawa’s en door de rubberplantages rijden. Wij verzorgen graag Uw uitstapjes er zijn auto’s met chauffeur beschikbaar. Nederlands sprekende staf en een Engels sprekende chauffeur aanwezig. Tevens bestaat de mogelijkheid om ook in de stad te logeren. Wij beschikken ook daar over 4 twee- persoonskamers, alle met eigen badkamer. In de tuin is een zwembad. Kortom: een vakantie voor elke wens.
Volgende pagina >>

 

Menu
Kota Salatiga Java IndonesieVideo
Oase van Java salatiga indonesie Midden Java
Oase van Java foto's